Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'huile de friture
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 2 brins de cerfeuil frais, équeutés
- 2 branches de thym citron, effeuillées
- 1 jaune d'œuf
- 150 g d'eau très froide
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 50 g de fécule
- 100 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 800 g de calamars, coupés en anneaux
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 259.8 kJ / 61.8 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 69.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce napolitaine
1h
Pavé d'espadon et crudités à la thaïe
1h 35 min
Fumet de poisson
45min
Marinades pour poisson - inspiration provençale
5 min
Beignets d'huîtres au thym
35 Min
Côte de bœuf, sauce chimichurri, pommes en éventail
1h 25min
Tempuras de légumes et crevettes
25 min
Calamars farcis comme en Algarve
1h 10min
Rouille
10 min
Sardines à la marocaine
25 min
Sauce tartare
10 min
Beignets de crevettes
35 Min