![Sous-vide médaillons de veau Sous-vide médaillons de veau](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e3fd1e60-9faf-448b-9363-2e6712e1bde6/Derivates/c9b28244-45cb-4051-82c0-41a8c77f8257.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 médaillons de veau (80-100 g chacun, 3,5 cm d'épaisseur)
- 1500 - 1600 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1204 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 135 mg
Alternatieve recepten
Carpaccio de bœuf, crudités et émulsion à la mangue
25 Min
Sous-vide côtes de porc
2 godz. 50 min
Sous-vide poitrine de bœuf
12h 25 min
Sous-vide crevettes décortiquées, de taille moyenne
50 Min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2 Std. 10 Min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12h 25 min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 Std. 5 Min
Steack de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2h 20 min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2h 20 min
Sous-vide filets de poulet
1 Std. 55 Min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2 Std. 25 Min
Sous-vide magrets de canard
2h