Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Schalotte (ca. 30 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 30 g Olivenöl
- 100 g Schinkenspeckwürfel
- 400 g Butternuss-Kürbis, in Stücken (2-3 cm)
- 100 g Kartoffeln, in Stücken
- 800 g Wasser
-
1 ½
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 2 Prisen Muskat
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 250 g Ravioli, frisch, aus dem Kühlregal, 3 Minuten Garzeit (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1695 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 1577 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Porree-Mais-Suppe mit Schinken
35min
Kürbis-Apfel-Suppe mit gerösteten Maronen
40min
Butternusskürbis-Ingwer-Suppe
35min
Süßkartoffel-Selleriecremesuppe
35min
Kartoffelsuppe mit Croûtons
40min
Parmesan-Kartoffel-Suppe
40min
Brokkolicremesuppe
35min
Spreewälder Kürbissuppe
50 min
Zucchinisuppe mit Minze
35min
Zucchinisuppe
45min
Zucchinicremesuppe mit Gnocchi
30min
Möhren-Kürbissuppe mit Parmesanchips
45min