Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roquefort-Quark
- 250 g Quark, 20% Fett
- 100 g Roquefort, in Stücken
- 100 g Milch
- ¼ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Salz
Rösti
- 500 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
- 50 g Haferflocken, zart
- 2 Eigelb
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 TL gekörnte Brühe - 2 Prisen Muskat
- ¼ TL Pfeffer
- 10 g Öl
- 1 Zwiebel, halbiert
Apfel-Rotkohl und Fertigstellung
- 250 g Rotkohl, in Stücken
- 150 g Apfel, in Stücken
- 2 TL brauner Zucker
- 20 g Butter
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2482 kJ / 593 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 1295 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinat-Speck-Pfannkuchen
1h 20 min
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min
Gebackene Schweinefilets im Kaffeemantel mit Kartoffelrösti
50min
Spargel in Rote-Bete-Crêpes mit pochierten Eiern
1h
Glasierte Mairübchen
25 min
Pellkartoffeln mit zweierlei Dips
50min
Wirsing-Dinnete
2h
Rote-Bete-Burger
3h 25 min.
Käsespätzle mit gebratenen Zwiebeln
1h
Pfannkuchen mit gemischtem Gemüse
1h 15 min
Gnocchi mit Salbeibutter
2h
Brezelknödel mit Rahmsauerkraut und Leberkäse
1h