Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ bouquet de coriandre fraîche, les feuilles seulement, grossièrement hachées et quelques-unes pour la finition
- 20 g d'huile d'olive
- 1 oignon de petite taille, coupé en quatre
- ½ c. à café de safran en poudre
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de ras el-hanout (voir "Conseil(s)")
- 1500 g d'eau
- 400 g de tomates pelées, concassées
- 250 g d'orge perlé (en magasin bio. Voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1269 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentilles à la marocaine
50 Min
Soupe de lentilles corail aux céréales
1h 5min
Harira
7h
Harira (soupe marocaine au poulet)
55min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 Std. 15 Min
Soupe de lentilles marocaine aux épices
35 Min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30 Min
Soupe au boulgour et aux lentilles rouges (Soupe Ezogelin)
1h 5min
Soupe de lentilles corail
40 Min
Soupe harira
40 Min
Crêpes mille trous
1 Std. 10 Min
Zaalouk marocain (dip aux épices)
40 Min