Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 branche de céleri, en petits dés
- 1 oignon, en lamelles
- 1 carotte, en dés
- 500 g d'épaule d'agneau désossée, en cubes
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de ras el-hanout
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de tomates concassées en conserve
- 1000 g d'eau
- 200 g de pois chiches cuits
- ½ bouquet de coriandre fraîche, effeuillé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1840 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50min
Pastilla au poulet, aux amandes et à la cannelle
2 Std. 5 Min
Rfissa au poulet
1 Std. 20 Min
Tajine de kefta aux œufs
1h 15min
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50min
Poulet rôti avec tapenade et purée de pommes de terre aux oignons caramélisés
2 godz. 15 min
Pains de semoule Matlouh
2 Std. 10 Min
Poulet aux dattes, olives et pommes de terre
1h 10min
Petits pains au lait de soja
2h 20min
Msemen
40min
Crêpes mille trous et coulis de fraises
55min
Soupe de lentilles marocaine aux épices
35min