Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 branche de céleri, en petits dés
- 1 oignon, en lamelles
- 1 carotte, en dés
- 500 g d'épaule d'agneau désossée, en cubes
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de ras el-hanout
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de tomates concassées en conserve
- 1000 g d'eau
- 200 g de pois chiches cuits
- ½ bouquet de coriandre fraîche, effeuillé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1840 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tajine de poulet aux pruneaux et aux abricots secs
35min
M'semen (crêpes feuilletées)
2 Std.
Fekkas (biscuits croquants)
45 min
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2h 30 min
Rfissa au poulet
1h 20 min
Shot de jus détox céleri et menthe
10 Min
Pâtes à la sauce provençale et au pistou
40 min
Pancakes aux pommes
50 min
Couscous tfaya au poulet
2 Std.
Amlou (pâte à tartiner aux amandes)
30 min
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50 min
Chorba (soupe de légumes aux pâtes et aux pois chiches)
1h