Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de semoule de maïs fine
- 1 c. à soupe de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 7 g de levure boulangère sèche
- 425 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- beurre, pour la poêle
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 391 kJ / 93.6 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 0.9 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 132.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pains batbout marocains
1h
Harira
7ωρ.
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4 godz. 40 min
Seffa de cheveux d'ange aux fruits secs
1h 25min
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1h 25min
Batbout au fromage
30 min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30 min
Ghoribas à la noix de coco
20 min
Msemen
40 min
Soupe harira
40 min
Crêpes mille trous
1 godz. 10 min
Ghoribas marocains
35 min