Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte d'amande
- 250 g d'amandes émondées
- 80 g de sucre en poudre
- 30 g de beurre doux, mou
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 1 pincée de sel
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
Le montage
- 250 g de pâte filo (ou phyllo), détaillée en bande (36 cm x 6 cm)
- 50 g beurre doux, fondu
- 1 jaune d'œuf battu
- huile végétale pour frire
- 300 g de miel
- ½ c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 2 c. à soupe graines de sésame grillées
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 494 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Thé à la menthe
25 min
Cornes de gazelle
1h
Cornes de gazelle, vanille et fleur d'oranger
1h 15min
Msemen
40min
Crêpes mille trous
1h 10 min
Baklavas libanais
1h 5min
Batbout au fromage
30min
Pains batbout marocains
1h
Harira
7 Std.
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 Std. 15 Min
Pain marocain
3 Std. 40 Min
Pains de semoule Matlouh
2 godz. 10 min