Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte d'amande
- 250 g d'amandes émondées
- 80 g de sucre en poudre
- 30 g de beurre doux, mou
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 1 pincée de sel
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
Le montage
- 250 g de pâte filo (ou phyllo), détaillée en bande (36 cm x 6 cm)
- 50 g beurre doux, fondu
- 1 jaune d'œuf battu
- huile végétale pour frire
- 300 g de miel
- ½ c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 2 c. à soupe graines de sésame grillées
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 494 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Cornes de gazelle
1h
Pastilla au poulet
1h 10min
Batbout au fromage
30min
Msemen
40 Min
Pain marocain
2h 45min
Crêpes mille trous
1h 10min
Cornes de gazelle, vanille et fleur d'oranger
1h 15min
Boureks à la pomme de terre et viande hachée
1h 30min
Harira
7h
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15min
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4ωρ. 40 λεπτ.
Baklavas libanais
1h 5min