Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ diente de ajo
- 1 trozo de jengibre fresco de aprox. 3 cm en láminas
- 30 g de vinagre de arroz
- 15 g de zumo de limón
- 60 g de salsa de soja
- 15 g de mirin
- 30 g de aceite de sésamo
- 1200 g de agua
- ½ cucharadita sal
- 200 g de arroz negro (venere)
- 140 g de zanahorias en juliana de 5 mm
- 200 g de queso feta en dados de 1 cm
- 200 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- 200 g de tomate en dados de 1 cm
- 1 manzana (de cualquier tipo) pelada, en láminas pequeñas
- 40 g de bayas goji
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 567.2 kJ / 135.5 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 15.8 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 497 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Porridge con leche de almendras y semillas de chía
20 min
Tacos de chile vegetarianos
30min
Pasta de lenteja roja con espinacas, tomates secos y nueces
20 min
Poke bol de salmón y mango
40min
Gözleme de berenjena, espinacas y feta
1h 45 min
Curry vegano con tofu
30min
Curry de garbanzos y coco con cuscús de brócoli
40min
Ramen vegano
1h
Rainbow poke bol
1 godz. 20 min
Poke bol de tofu y verduras con salsa agridulce
1h 50min
Poke bol de cuscús con salsa tahini
30min
Tacos vegetales de lentejas con dip de tofu
4h 30 min