Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 2 batatas lavadas con piel (aprox. 150 g c/u)
- 400 g de boquerones frescos limpios de espinas y escamas (ver sugerencia)
- ½ cucharadita de sal
- 100 g de cebolla roja en juliana fina
- 2 - 3 cubitos de hielo
- 1 lata de berberechos al natural (en conserva) (aprox. 120 g)
Leche de tigre
- 80 g de zumo de limón
- 80 g de zumo de lima
- 15 - 20 g de apio (aprox. 4 cm) en rodajas
- 10 g de jengibre fresco
- 1 - 2 dientes de ajo
- 3 ramitas de cilantro fresco (solo las hojas)
- 30 g de cebolla
-
20 - 40
g de pasta de ají amarillo (al gusto de picante)
of 20 - 40 g de ají amarillo fresco - 4 cubitos de hielo
Montaje
- 4 - 6 hojas de lechuga
- 150 g de maíz en conserva
- 100 g de maíz frito
- 3 ramitas de cilantro fresco (solo las hojas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1175 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 29.4 g
- Koolhydraten
- 28.1 g
- Vetten
- 5.2 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 530.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sofrito de verduras
15min
Estofado de cordero con leche de coco (Rendang) - Malasia
55 Min
Mejillones en curry blanco - Sri Lanka
30 Min
Filetes de trucha con polenta de maíz dulce
1h 5min
The passion fruit and pisco sour drink (Andrés Madrigal)
174h
Relleno para pavo asado
1 Std.
Guacamole picante de guisantes
20 Min
Pavo relleno con salsa de arándanos (MEATER)
3 Std. 30 Min
Solomillo de ternera con alcachofas, habas y guisantes
50 Min
Jarrete de ternera braseado a baja temperatura con guarnición de verduras
26u.
Carne braseada en salsa con verduras al vapor (Cocción lenta)
3h 15min
Estofado de ternera en hogaza de pan (Cocción lenta)
4h 30min