Compatibele versies
Salmorejo de maíz, tomate amarillo y azafrán de la Mancha con caviar de arenque y palomitas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de tomate amarillo en mitades
- 8 hebras de azafrán
- 200 g de maíz en conserva escurrido
- 1 diente de ajo
- 100 g de pan blanco candeal (telera cordobesa), en trozos
- 150 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para regar)
- 1 cucharadita de sal
- 6 cucharaditas de caviar de arenque
- 20 - 30 g de palomitas de maíz
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1460 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 26.6 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 621.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho de aguacate
10 Min
Salmorejo de sandía con cubo de Rubik
30min
Ajoblanco de mango con arroz, aguacate y langostinos
40min
Gazpacho Thai de alcachofas y espárragos
2 godz. 5 min
Crema de pepino y aguacate
5 Min
Crema fría de bacalao
3h 10min
Ajoblanco de cerezas
10 Min
Gazpacho de maíz con guarnición de falso ceviche
10 Min
Salsa Chorón (Espesar)
20min
Vichyssoise de aguacate con gambones
1h 30min
Ajoblanco de avellana con compota de manzana y brocheta de sardina
30min
Gazpacho de fresas con queso feta
10 Min