Compatibele versies
Salmorejo de maíz, tomate amarillo y azafrán de la Mancha con caviar de arenque y palomitas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de tomate amarillo en mitades
- 8 hebras de azafrán
- 200 g de maíz en conserva escurrido
- 1 diente de ajo
- 100 g de pan blanco candeal (telera cordobesa), en trozos
- 150 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para regar)
- 1 cucharadita de sal
- 6 cucharaditas de caviar de arenque
- 20 - 30 g de palomitas de maíz
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1460 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 26.6 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 621.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mazamorra cordobesa con salmón ahumado
15 Min
Salmorejo con pipirrana y caballa
15 Min
Crema de gambas, batata y coco
40 min
Salmorejo de grana y oro
45 Min
Ajoblanco al tomate con ensalada de patata y cerezas
2 Std. 15 Min
Aguacates a la plancha con tomate picante
25 min
Crema fría de aguacate y manzana con ensalada de pollo
15 Min
Ajoblanco de mango con arroz, aguacate y langostinos
40 min
Gazpacho de mango con huevo de codorniz, aguacate y lascas de salmón
30 Min
Sopa fría cocktail
2h 5min
Gazpacho de aguacate
10 Min
Gazpacho de remolacha con ensalada de lombarda y queso feta
15 Min