Compatibele versies
Salmorejo de maíz, tomate amarillo y azafrán de la Mancha con caviar de arenque y palomitas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de tomate amarillo en mitades
- 8 hebras de azafrán
- 200 g de maíz en conserva escurrido
- 1 diente de ajo
- 100 g de pan blanco candeal (telera cordobesa), en trozos
- 150 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para regar)
- 1 cucharadita de sal
- 6 cucharaditas de caviar de arenque
- 20 - 30 g de palomitas de maíz
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1460 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 26.6 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 621.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ajoblanco
5min
Sopa fría de tomate y albahaca con rollitos de salmón
10min
Risotto con pera y gorgonzola
50min
Sopa fría de zanahoria y naranja con nata al eneldo
30min
Milhojas de sandía con gambas y lima
30min
Gazpacho de maíz con guarnición de falso ceviche
10min
Ajoblanco de mango con arroz, aguacate y langostinos
40min
Salmorejo de grana y oro
45min
Salmorejo de fresas
30min
Sopa de coco y guisantes (Tanzania)
35min
Crema fría de aguacate y manzana con ensalada de pollo
15min
Mazamorra cordobesa con salmón ahumado
15min