Hojaldre de endivias caramelizadas al balsámico
TM6

Hojaldre de endivias caramelizadas al balsámico

4.0 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 10 g de mantequilla
  • 10 g de aceite de oliva
  • 500 g de endibias en trozos de 2 cm
  • 20 g de vinagre balsámico
  • 10 g de agua
  • 2 pellizcos de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 2 láminas de masa de hojaldre
  • 120 g de queso gorgonzola en trozos
  • 1 huevo batido

Voeding
per 1 unidad
Calorieën
2815 kJ / 678 kcal
Eiwitten
12.5 g
Koolhydraten
40.5 g
Vetten
51 g
Verzadigd vet
32.5 g
Vezels
2.8 g
Natrium
591.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten