Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de aceite de oliva
- 200 g de almendras crudas sin piel
- 1 ¼ cucharaditas de sal
- 300 g de cuscús de grano medio
- 300 g de agua
- 100 g de pasas sin semillas
- 1 sobre de hebras de azafrán
- 2 diente de ajo
- 800 g de carne de cordero sin huesos en trozos de 4-5 cm
- 300 g de cebolla en trozos (2-3 cm)
- 20 g de vinagre
- 350 g de caldo de ave
- 2 clavos
- ½ cucharadita de canela molida
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 150 g de ciruelas pasas sin hueso
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3852 kJ / 921 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 62.3 g
- Vetten
- 59.1 g
- Verzadigd vet
- 16.9 g
- Vezels
- 12.1 g
- Natrium
- 378.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrilleras de ternera en salsa de cerveza negra y arroz blanco (Cocción lenta)
3h 45min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17h 30min
Solomillo de cerdo con setas al oporto
40 Min
Curry de cordero y cuscús con pepino y menta (Cocción lenta)
6 Std. 30 Min
Pollo georgiano (Chakhokhbili) con bulgur
1 Std. 15 Min
Pollo adobado con zanahorias glaseadas (Al vacío)
2 godz. 50 min
Pollo teriyaki (Al vacío)
2 Std.
Costillas de cerdo coreanas con minitortillas (Cocción lenta)
4h 10min
Boeuf bourguignon (Cocción lenta)
3 godz. 30 min
Cordero garam masala con arroz basmati
50min
Costillas de cerdo con salsa barbacoa (Cocción lenta)
2 Std. 35 Min
Falda estofada con manzana y canela (Cocción lenta)
4 Std. 30 Min