Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g d'eau
- 300 g de haricots verts frais, coupés en morceaux (5 cm)
-
20
g d'huile végétale
of 20 g d'huile d'olive
- Voeding
- per 300 g
- Calorieën
- 1213 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 6 mg
Alternatieve recepten
Faire sauter 200 g de poivrons
20 min
Rissoler des oignons
20 min
Rissoler 300 g de champignons frais
25min
Rissoler 300 g d'oignons
20 min
Rissoler lardons et champignons
20 min
Haricots verts vapeur (200-300 g)
25min
Rissoler 200 g de courgettes
20 min
Pommes de terre et patates douces vapeur (200-600 g)
30 min
Rissoler 400 g d'aubergines
35 min
Rissoler 200 g d'aubergine
30 min
Petits pois vapeur (200-500 g)
20 min
Brocoli vapeur (250 g)
15 min