Compatibele versies
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
30
g d'huile végétale
of 30 g d'huile d'olive - 250 g de lanières de viande de bœuf (1 cm x 3-4 cm), essuyées avec du papier absorbant
- 100 g d'oignons jaunes, coupés en deux, puis en morceaux (0,5 cm)
- 150 g de poivrons rouges, taillés en lanières (5 cm x 0,5 cm)
- Voeding
- per 500 g
- Calorieën
- 3031 kJ / 722 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 52 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 129 mg
Alternatieve recepten
Rissoler des oignons
20 min
Rissoler 300 g de champignons frais
25 min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15 Min
Faire sauter des oignons avec des lanières de bœuf
15 Min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15 Min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (bien cuit)
10 Min
Faire sauter un mélange de légumes
30 min
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15 Min
Dorer 250 g de bœuf en lanières
15 Min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20 min
Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
25 min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (à point)
15 Min