Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g d'huile végétale
of 20 g d'huile d'olive - 250 g de viande d'agneau, désossée et dénervée, en morceaux (cubes 3-4 cm), essuyée avec du papier absorbant
- Voeding
- per 250 g
- Calorieën
- 2784 kJ / 665 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 52 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 188 mg
Alternatieve recepten
Rissoler des oignons
20 Min
Rissoler 300 g d'oignons
20 Min
Faire sauter des oignons avec des lanières de bœuf
15min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (bien cuit)
10 min
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15min
Dorer 250 g de porc en cubes
15min
Dorer une poitrine de porc
15min
Dorer 250 g de bœuf en lanières
15min
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25 min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25 min
Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
25 min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (à point)
15min