Compatibele versies
Faire sauter du poivron rouge avec du piment et des crevettes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g d'huile végétale
of 20 g d'huile d'olive - 200 g de poivrons rouges, taillés en lanières (5 cm x 0,5)
- ½ piment rouge frais, coupé en tranches
- 200 g de crevettes crues de taille moyenne, décortiquées (env. 30 g chacun), déveinées, essuyées avec du papier absorbant
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 407.4 kJ / 97.1 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 70.5 mg
Alternatieve recepten
Rissoler 200 g de courgettes
20 min
Rissoler 200 g d'aubergine
30 min
Rissoler 200 g de poireaux
20 min
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25 min
Rissoler 400 g d'aubergines
35 Min
Faire sauter 200 g de poivrons
20 min
Faire sauter un mélange de légumes
30 min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25 min
Faire sauter des oignons avec du piment
20 min
Rissoler 300 g de champignons frais
25 min
Faire sauter 400 g de poivrons
25 min
Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
25 min