Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Macadamianüsse, geröstet, gesalzen
- 80 g Fenchel, in Stücken
- 40 g Knollensellerie, in Stücken
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Butter, in Stücken
- 100 g Weißwein, trocken
- 200 g Geflügelfond
- ½ TL Zitronenschale, gerieben
- 1 ½ TL Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- 2 - 3 Prisen Muskat
- 200 g Sahne
- 20 g Speisestärke
- 1 Dose Safran (0,1 g), z. B. von Fuchs
- 500 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt (siehe Tipp), grob zerzupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1966 kJ / 470 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 8.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 godz.
Kabeljau sous-vide mit Kartoffelstampf
1 godz. 50 min
Pastasotto mit Pesto und Lammkotelettes
40 min
Lachs mit Spinat-Nocken und Zitronensauce
1 godz.
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1 Std. 30 Min
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13h 30min
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1 godz.
Lammhüften mit Speckbohnen
1 Std. 30 Min
Süßkartoffel-Schupfnudeln mit Salbei
1 godz. 10 min
Getrüffelte Maispoularde auf Rahmspinat
1 godz.
Lammfilets mit Lavendel
13h
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20 Min