Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Gruyère, in Stücken
- 75 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g glutenfreie Mehlmischung und etwas mehr zum Bemehlen
- 50 g Speisestärke
- 50 g Wasser, kalt
- 1 ½ TL Salz
- 150 g Schinkenspeck, luftgetrocknet oder geräuchert, gewürfelt
- 4 Eier
- 50 g Milch
- 100 g Sahne
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1320 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 576 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomaten-Ricotta-Quiche mit Spinat
1h 30 min
Spanische Tortilla
45 Min
Glutenfreie Kürbistarte
3 Std.
Kräuter-Ricotta-Tarte (Low Carb)
1h 45 min
Tiroler Speck-Muffins
40 Min
Zucchini-Ricotta-Frittata
40 Min
Glutenfreies Faltenbrot
1h 40min
Apfel-Möhren-Kuchen
1h 30 min
Buchweizen-Flammkuchen mit Wurzelgemüse und Chili-Honigglasur
1 Std. 10 Min
Glutenfreie Apfelküchlein
1 Std.
Schüttelpizza
40 Min
Glutenfreie Käseküchlein
2h