Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de gruyère, en dés
- 3 œufs
- 170 g de farine, et un peu pour le moule
- 1 c. à café de levure chimique
- 80 g d'huile d'olive (prélevée dans le bocal des tomates confites), et un peu pour le moule
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de lait
- 8 tomates confites à l'huile d'olive, en dés
- 150 g de mozzarella en billes
- ½ bouquet de basilic frais, effeuillé
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 4506 kJ / 1077 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 70 g
Alternatieve recepten
Cake pesto-mozzarella
45 Min
Minitartelettes fines tomates et comté
1 Std. 15 Min
Muffins au crottin de Chavignol
1 Std.
Cake pesto et tomates séchées
40 Min
Minicakes au pesto et aux pignons
40 Min
Cake aux tomates séchées et chèvre
45 Min
Minicakes chorizo-feta
35 Min
Cake tomate, feta et graines de nigelle
1 Std. 10 Min
Cake au chèvre, parmesan et tomates
40 Min
Cake aux figues, roquefort et jambon
1 Std. 20 Min
Petits cakes courgette-chorizo
1h 5min
Madeleines jambon-comté
1 godz. 35 min