![Cake caprese aux tomates confites Cake caprese aux tomates confites](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/813647f4-3553-4f53-817e-d3118274927f/Derivates/fd57d75b-6be0-44fe-a1e4-dc0ac55f12a6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de gruyère, en dés
- 3 œufs
- 170 g de farine, et un peu pour le moule
- 1 c. à café de levure chimique
- 80 g d'huile d'olive (prélevée dans le bocal des tomates confites), et un peu pour le moule
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de lait
- 8 tomates confites à l'huile d'olive, en dés
- 150 g de mozzarella en billes
- ½ bouquet de basilic frais, effeuillé
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 4506 kJ / 1077 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 70 g
Alternatieve recepten
Cookies fleur de sel, parmesan et herbes de provence
45 min
Minicakes au pesto et aux pignons
40 min
Cake au chèvre, parmesan et tomates
40 min
Pesto d'olive, chèvre et thym
15 min
Cake pesto-mozzarella
45 min
Cake aux tomates séchées et chèvre
45 min
Cookies aux olives et au chèvre
30 min
Sablés au pesto et au parmesan
35 min
Cake tomate, feta et graines de nigelle
1 godz. 10 min
Cake pesto et tomates séchées
40 min
Minicakes chorizo-feta
35 min
Sablés au parmesan et au sésame
25 Min