Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de gruyère, en dés
- 3 œufs
- 170 g de farine, et un peu pour le moule
- 1 c. à café de levure chimique
- 80 g d'huile d'olive (prélevée dans le bocal des tomates confites), et un peu pour le moule
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de lait
- 8 tomates confites à l'huile d'olive, en dés
- 150 g de mozzarella en billes
- ½ bouquet de basilic frais, effeuillé
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 4506 kJ / 1077 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 70 g
Alternatieve recepten
Sablés parmesan, olives et romarin
1 godz.
Cake pesto-mozzarella
45 min
Cake aux figues, roquefort et jambon
1 Std. 20 Min
Minicakes au fromage et aux lardons
40 min
Minicakes chorizo-feta
35 min
Minicakes au pesto et aux pignons
40 min
Cake pesto et tomates séchées
40 min
Cookies aux olives et au chèvre
30 min
Minicakes tomate confite et roquefort, sans gluten
50 min
Cake aux tomates séchées et chèvre
45 min
Muffins au crottin de Chavignol
1 godz.
Cake tomate, feta et graines de nigelle
1h 10min