Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La garniture
- 2 échalotes
- 200 g de blanc de poulet, coupé en dés (1 cm env.)
- 20 g de beurre
- 180 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en lamelles
- sel, à discrétion
- poivre moulu, à discrétion
La sauce Béchamel
- 40 g de beurre
- 60 g de farine de blé
- 400 g de lait
- 1 cube de bouillon de volaille
- poivre moulu, à discrétion
- 1 - 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée (optioneel)
- 200 g de quenelle nature, coupée en rondelles
- 8 vol-au-vent, prêts à garnir
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1691 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vol-au-vent aux champignons
45min
Ficelles picardes
2h
Minifeuilletés aux escargots
50min
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1u. 15min
Tourte aux champignons et poulet
2h 15 min
Galettes de pommes de terre
45min
Croquettes de crevettes
14u. 30min
Tomates farcies
50min
Croquettes farcies
Geen beoordelingen
Choucroute
1h 40min
Boulettes de viande à la sauce tomate
45min
Eclairs mimosa au jambon sec
1u. 15min