Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 75 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 150 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- ½ c. à café de sel
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 50 g d'eau
La crème au citron
- 3 citrons jaunes, jus et zeste
- 150 g de sucre en poudre
- 60 g de beurre, coupé en morceaux
- 2 œufs entiers
- 1 jaune d'œuf
La meringue
- 120 g de sucre en poudre
- 3 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- Voeding
- per 6 parts
- Calorieën
- 12462 kJ / 2967 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 392 g
- Vetten
- 135 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
-
Choix des portions - Best of 100 recepten, Frankrijk
-
Ma Cuisine 196 recepten, Spanje
-
Ma Cuisine 196 recepten, Zwitserland
-
Ma Cuisine 196 recepten, Benelux
-
Ma cuisine au quotidien 239 recepten, Frankrijk
-
Ma cuisine au quotidien 221 recepten, Zwitserland
-
Ma cuisine au quotidien 196 recepten, Frankrijk
-
Ma cuisine au quotidien 221 recepten, Canada
Alternatieve recepten
Pannacotta au coulis de mangue
4h 15 min
Crème pâtissière
15 Min
Génoise
1h 50min
Pâte brisée sucrée
1h 50min
Crème fouettée
10 min
Tarte soufflée au citron
3h 35 min
Pâte à chou
2 Std.
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1h 15 min
Ganache au chocolat
20 min
Crème brûlée
4 Std. 10 Min
Profiteroles
2h 15 min
Tarte tropézienne
3h