Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 75 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 150 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- ½ c. à café de sel
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 50 g d'eau
La crème au citron
- 3 citrons jaunes, jus et zeste
- 150 g de sucre en poudre
- 60 g de beurre, coupé en morceaux
- 2 œufs entiers
- 1 jaune d'œuf
La meringue
- 120 g de sucre en poudre
- 3 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- Voeding
- per 6 parts
- Calorieën
- 12462 kJ / 2967 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 392 g
- Vetten
- 135 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
-
Choix des portions - Best of 100 recepten, Frankrijk
-
Ma Cuisine 196 recepten, Spanje
-
Ma Cuisine 196 recepten, Zwitserland
-
Ma Cuisine 196 recepten, Benelux
-
Ma cuisine au quotidien 239 recepten, Frankrijk
-
Ma cuisine au quotidien 221 recepten, Zwitserland
-
Ma cuisine au quotidien 196 recepten, Frankrijk
-
Ma cuisine au quotidien 221 recepten, Canada
Alternatieve recepten
Bûche meringuée au citron
1 Std. 15 Min
Pâte brisée sucrée
1 Std. 50 Min
Crème pâtissière
15 Min
Profiteroles
2h 15min
Mousse au chocolat
3 Std. 20 Min
Crème brûlée
2h 40min
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1 Std. 15 Min
Tarte au citron
12h
Pâte à chou
2h
Cannelés
13 godz. 45 min
Cheesecake vanille au coulis de fraises
3 godz. 40 min
Tarte tropézienne
3 Std.