Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pannacotta
- 400 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 400 g de lait entier
- 100 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
Le coulis de mangue
- 1 mangue bien mûre, coupée en morceaux (350 g de chair env.)
- 25 g de jus de citron vert (½ citron)
- 20 g d'eau
- 10 g de sucre glace maison (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1552 kJ / 372 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte au citron destructurée
20 min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
Crème brûlée
2h 40 min
Verrine fraîcheur litchi-mangue-coco-framboise
2j 30 menit
Mousse poire-caramel beurre salé
2j 30 menit
Coulis de fruits
10 min
Mousse aux fruits rouges
5h
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2j 30 menit
Tarte au citron destructurée
20 min
Cheesecake vanille au coulis de fraises
3 Std. 40 Min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2j 10 menit
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3h 30min