![Cuisson des œufs Cuisson des œufs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1E61094E-948F-4AA9-8938-AA2A2E574599/Derivates/15022235-e485-480b-b5b3-60ff376328b2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau, à température ambiante
- 4 œufs moyens (53-63 g chacun), froids
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 332 kJ / 79 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Oignons hachés
5min
Chapelure
5min
Œufs sur le plat vapeur
15 Min
Omelette aux pommes de terre
30 Min
Cuisson du riz
25 Min
Cuisson des œufs
20 Min
Coquillettes express
15 Min
Œufs farcis
30 Min
Riz à la tomate
30 Min
Vinaigrette balsamique à la moutarde
10 min
Œufs mimosas à la sardine
35 Min
Cuisson des pâtes
20 Min