Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g d'huile d'olive
-
1
cube de bouillon de volaille émietté
of 1 c. à café bombée de fond de volaille maison - 1 pincée d'ail en poudre
- 1 c. à café d'origan déshydraté
-
100
g de chorizo, coupé en rondelles
of 100 g de lardons - 80 g de champignons de Paris en conserve, égouttés et coupés en lamelles
-
300
g de sauce tomate maison
of 300 g de sauce tomate en conserve, type sauce italienne - 600 g d'eau
- 300 g de pâtes sèches, type penne
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1270 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
-
BEST OF - Back to school 17 recepten, Frankrijk
-
Choix des portions - Best of 100 recepten, Frankrijk
-
Ma Cuisine 196 recepten, Zwitserland
-
Ma Cuisine 196 recepten, Spanje
-
Ma Cuisine 196 recepten, Benelux
-
Ma cuisine au quotidien 239 recepten, Frankrijk
-
Ma cuisine au quotidien 221 recepten, Zwitserland
-
Ma cuisine au quotidien 196 recepten, Frankrijk
-
Ma cuisine au quotidien 221 recepten, Canada
Alternatieve recepten
Spaghetti carbonara
40min
Riz à la tomate
30min
Gratin de macaronis au poulet
45min
Pipe rigate gratinés
1u.
Pâtes au thon
30min
Timbale milanaise
55 Min
Risotto à la viande hachée
45min
Chèvre-poivron
15min
Coquillettes chorizo-comté
15min
Pâtes au jambon et au chorizo
30min
Gratin de pâtes
25min
Farfalle aux olives et à la mozzarella
30min