Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 - 40 g de dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 500 g de falda de cordero en trozos de 4-5 cm
- 1 pastilla de caldo de carne
- 1 cucharadita de perejil seco
- ¼ de cucharadita de colorante amarillo
- 100 g de vino blanco
- 300 g de arroz de grano redondo
- 200 - 250 g de calabacín en trozos de 2-4 cm
- 850 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1696 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 40.4 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 57.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz cremoso de pollo y verduras
25 Min
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3 godz. 20 min
Pollo guisado con patatas y piquillos (Cocción lenta)
2h 40min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17h 30min
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14óra 30p
Garbanzos con chistorra
40min
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2 godz.
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13 Std.
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5 godz. 30 min
Salsa aurora (Espesar)
15min
Patatas guisadas con chorizo y langostinos
40min
Carrilleras de ternera en salsa de cerveza negra y arroz blanco (Cocción lenta)
3 Std. 45 Min