Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 50 g water
- 4 Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- flaked almonds, toasted, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1078.4 kJ / 256.8 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 49.5 g
- Vetten
- 2.7 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 4.3 mg
Alternatieve recepten
Gingerbread pavlova stack
5h 30min
Brazilian cheese puffs
20 min
Beetroot ciabatta
15 Std.
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Croquembouche
3h 30min
Finger lime tarts
2h 30min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1h 35min
Mustard Caramel Sauce
15 menit
Mandarin crème brûlée
4h 15min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4h 30min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Anise-cured salmon
14 Std. 10 Min