Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 50 g water
- 4 Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- flaked almonds, toasted, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1078.4 kJ / 256.8 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 49.5 g
- Vetten
- 2.7 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 4.3 mg
Alternatieve recepten
Festive lobster pâté
4 Std. 45 Min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20 min
Paris Brest
6 Std. 40 Min
Jalapeño poppers
35 min
Raspberry soufflés
1 godz. 35 min
Ricotta fruit tart
1h 30min
Sautéed eschalots (250-350 g)
Geen beoordelingen
Leek and smoked salmon dip
55 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15 min
Steamed prawns or scallops
20min
Lemon and white chocolate lava cakes
30min
Crème caramels
7 Std. 45 Min