Compatibele versies
Tortilla de acelga rellena de tomate, queso y jamón serrano
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 220 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar la sartén)
- 500 g de hojas de acelgas limpias y troceadas
- 1 ½ cucharadita de sal
- 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 6 huevos
- 1 tomate de ensalada pelado y cortado en rodajas finas (200 g aprox.)
- 2 - 3 lonchas de jamón serrano (60 g aprox.) muy finas
- 4 lonchas de queso (90 g aprox.)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 588 kJ / 141 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 10.5 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Espinacas con patatas
30min
Tortilla de verduras con chorizo
50min
Tortilla de calabacín
30min
Tortilla de verduras
30min
Tortilla paisana
40min
Acelgas en adobillo
40min
Tortilla de coliflor
40min
Pudin de brócoli
1h
Acelgas con bechamel
50min
Tortilla de champiñones al ajillo
25min
Quiche de calabacín con jamón york
1h
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30min