Compatibele versies
Tortilla de acelga rellena de tomate, queso y jamón serrano
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 220 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar la sartén)
- 500 g de hojas de acelgas limpias y troceadas
- 1 ½ cucharadita de sal
- 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 6 huevos
- 1 tomate de ensalada pelado y cortado en rodajas finas (200 g aprox.)
- 2 - 3 lonchas de jamón serrano (60 g aprox.) muy finas
- 4 lonchas de queso (90 g aprox.)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 588 kJ / 141 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 10.5 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortilla de calabacín
30 Min
Tortilla de verduras con chorizo
50 Min
Tortilla de verduras
30 Min
Buñuelos de acelga
45 Min
Tortilla de coliflor
40 Min
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30 Min
Calabacines rellenos de arroz y carne
1 Std.
Tortilla de coliflor y chorizo con piquillos
50 Min
Guiso de quinoa, calabaza y calabacín
30 Min
Acelgas en adobillo
40 Min
Acelgas con bechamel
50 Min
Tortilla de champiñones al ajillo
25 Min