Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de queso feta en trozos
- 2 dientes de ajo
- 2 - 3 cebolletas cortadas en trozos (400 g)
-
150
g de aceite de oliva virgen extra (100 g para pincelar)
of 150 g de mantequilla fundida - 500 g de hojas de espinaca frescas
- 1 cucharadita de sal
-
12
láminas de masa filo
of 12 láminas de pasta brick - 150 g de leche
- 50 g de nata
- 2 huevos
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1705 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 11.26 g
- Koolhydraten
- 9.87 g
- Vetten
- 35.93 g
- Vezels
- 2.74 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasteles de brócoli y beicon
45 Min
Berenjenas a la parmesana
1 godz.
Canelones de espinacas con piñones y pasas
1 godz. 30 min
Buñuelos de brócoli con salsa gorgonzola
1 Std. 20 Min
Canelones de brócoli y puerro
1 godz.
Espirales de hojaldre con espinacas y queso feta
1 Std. 10 Min
Pizza con bechamel de espinacas
1 Std. 10 Min
Crêpes de espinacas, beicon y requesón
1 Std. 10 Min
Crujientes de espinacas con roquefort
25 Min
Quiche de espinacas y feta con pasta filo
45 Min
Quiche de calabacín con jamón york
1 godz.
Tarta salada de calabaza y espinacas
1 Std. 20 Min