Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 gousses d'ail
- 1 piment, épépiné
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- 80 g d'huile d'olive
- 40 g de vinaigre de vin rouge
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 150 g
- Calorieën
- 3168 kJ / 769 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 81 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1570 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Marinade sauce BBQ (pour travers de porc)
2j 30 menit
Filet de porc chimichurri et sa salade de riz tiède
13 Std. 20 Min
Guacamole
5 min
Guacamole
5 min
Tartare de daurade à la thaïe
1 Std. 15 Min
Côte de bœuf, sauce chimichurri, pommes en éventail
1j 25 menit
Travers de porc sauce barbecue
4 godz. 25 min
Marinade teriyaki (pour brochettes de porc à l'ananas)
12h 20min
Côtelettes d'agneau sous vide avec sauce à la menthe
2h 45 min
Pesto de roquette, pistache et safran
15min
Sauce vierge
10 min
Sauce tartare
10 min