Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oignons, coupés en quatre
- 30 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de gingembre en poudre
- 1 c. à soupe de cannelle en poudre
- 1 c. à soupe de ras el-hanout
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 5 hauts de cuisse de poulet, sans peau
- 1 bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- 2 carottes, coupées en petits dés
- 400 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 4 œufs
- 75 g de beurre demi-sel, coupé en dés
- 10 feuilles de brick
- 75 g d'amandes hachées
- sucre glace
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2196 kJ / 527 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastilla au poulet
1h 10min
Batbout au fromage
30min
Poulet tandoori, riz aux pistaches et safran
3h 10min
Poulet mesfioui
1h 20min
Zaalouk marocain (dip aux épices)
40min
Brochettes de kefta
55 Min
Harira
7 Std.
Rikakats (Roulés à la feta et aux herbes)
30min
Crevettes à la chermoula
40min
Zaalouk d’aubergine
45 phút
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 Std. 15 Min
Harira (soupe marocaine au poulet)
55 Min