Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé
- 75 g de beurre froid, en morceaux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau froide
La farce
-
200
g d'épaule d'agneau désossée, coupée en morceaux
of 200 g de gigot d'agneau désossé, coupé en morceaux - 1 oignon, coupé en huit
- 4 brins de persil frais, équeutés
- du sel
- du poivre moulu
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 œuf
- 1 pincée de cannelle en poudre
- ¼ c. à café de paprika
- ¼ c. à café de cumin en poudre
- 50 g de pignons de pin
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 908 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Poulet tandoori, riz aux pistaches et safran
3h 10min
Poulet mesfioui
1h 20min
Brochettes de poulet aux épices
2 godz. 40 min
Minicocas tunisiennes
2 Std. 15 Min
Fatayers aux épinards
1 Std. 40 Min
Brochettes de poulet et fenouil mariné à la thaïe
4h 50 min
Burger de poisson
2h 10min
Croquettes de thon
1h
Faux-filet mariné et salade thaïe
1h
Curry de bœuf, coco et riz
1 Std. 40 Min
Acras de poulet
50 Min
Ragout de poisson à la farine de manioc (Muzongué avec musseque)
3h 45 min