Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bouquet de feuilles de persil frais
- 200 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- ½ piment épépiné, émincé très finement (optioneel)
- 8 filets de dorade grise
- 30 g d'huile d'olive
- 100 g de concentré de tomate
- 500 g d'eau
- 1 c. à café de fumet de poisson maison
- 1 cube de bouillon de légumes
- 300 g de carottes, coupées en tronçons
- 150 g de navets, détaillés en cubes
- 300 g de patate douce, détaillée en cubes
- 300 g de chou, finement émincé
- 180 g de poivron rouge, taillé en lanières
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2060.8 kJ / 491.3 kcal
- Eiwitten
- 47.3 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 9.8 g
- Natrium
- 703.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragoût de langouste
1h 35 min
Poulet yassa
12h
Beignets coco sénégalais
1sa 15 dk
Gigot d'agneau farci à l'orientale
1h 30 min
Mafé de poulet
1h
Tajine de poulet aux légumes de printemps
1h
Maquereaux marinés à l'orientale, compotée de poivrons
2h 50min
Ragout de poisson angolais (Calulu)
50 min
Ragoût angolais de poulet aux cacahuètes et gruau de maïs
1 godz. 5 min
Ragoût de poisson aux épices
1 Std. 45 Min
Mafé au poisson
1 godz. 5 min
Paëlla aux fruits de mer
1 godz. 5 min