Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g neutrales Öl, z.B. Sonnenblumenöl
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 50 g Lauch, in Stücken (5 cm)
- 2 Sternanis
- 2 Chilischoten, rot, getrocknet
- 600 g Rindsfleisch (z.B. hohe Rippe), in Würfeln (3 cm)
- 600 g Wasser
- 50 g helle Sojasauce (siehe Tipp)
- 10 g dunkle Sojasauce (siehe Tipp)
- 400 g Kartoffel, in Würfeln (4 cm)
- 400 g Udon-Nudeln, tiefgekühlt (siehe Tipp)
- 2 - 4 Stängel Koriander, abgezupft, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2870 kJ / 684 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 40 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panang-Curry
45 min
Stroganoff
45 min
Honig-Limetten-Poulet mit Reis
40min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 godz.
Pouletbrust Metaxa
1 godz.
Chicken Teriyaki
45 min
Kerala Fisch Curry
30min
Butter Chicken
50 min
Scharfes Ingwer-Poulet
45 min
Backofen-Pappardelle mit Fleischragout und Ricotta
1 godz. 30 min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40min
Crevettencurry
35min