Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'oignons, coupés en deux
-
30
g de beurre
of 30 g d'huile d'olive - 700 g de tomates, coupées en deux
- 70 g de concentré de tomate
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à café de sucre
-
1
c. à café d'origan séché
of 1 c. à café de mélange d'épices pour pizza - 500 g d'eau
-
1
c. à café bombée de bouillon de légumes en pâte
of 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l) - 100 g de crème entière
- 1 brin de basilic frais, effeuillé
- 1 branche de persil frais, effeuillé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 790 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Compote de pommes
20min
Velouté de tomates au séré
25min
Crème de champignons
20min
Velouté de tomate
30min
Soupe onctueuse au chou-fleur
50min
Velouté de poireaux et croûtes jambon-fromage
35 min
Velouté de champignons
20min
Soupe aux asperges et à l'aneth
25min
Velouté de tomates et de courges
25min
Soupe de poireau et de pommes de terre au jambon fumé croustillant
40min
Soupe de carottes façon moro
1h 45min
Velouté de tomates à la crème
35 min