Filet mignon alle mele e Roquefort
TM6 TM5 TM31

Filet mignon alle mele e Roquefort

4.6 (7 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 scalogno
  • 50 g di burro
  • 100 g di panna (30-40% di grassi)
  • 50 g di formaggio roquefort
  • 1 pizzico di pepe
  • 1 pizzico di sale
  • 150 g di mele acidule a dadini (vedere consigli)
  • 600 g di filetto di maiale a medaglioni (3 cm)

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1743.7 kJ / 416.8 kcal
Eiwitten
35.1 g
Koolhydraten
6.6 g
Vetten
27.6 g
Verzadigd vet
16 g
Vezels
1.1 g
Natrium
461.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten