Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno
- 50 g di burro
- 100 g di panna (30-40% di grassi)
- 50 g di formaggio roquefort
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di sale
- 150 g di mele acidule a dadini (vedere consigli)
- 600 g di filetto di maiale a medaglioni (3 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1743.7 kJ / 416.8 kcal
- Eiwitten
- 35.1 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 27.6 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 461.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fonduta svizzera
20 min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 min
Vellutata di salmone in crosta
1h 50min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1 Std.
Blinis con burrata e scampi
1 Std.
Blinis con salmone
1 Std.
Salmone con salsa bernese e asparagi
50 min
Tartare al tonno e avocado
1h 15min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 Min
Strüdel uva e salsiccia
2h
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1 Std.
Flan al salmone affumicato
45 Min