Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 - 500 g d'os d'agneau (ou de poulet, ou de veau), voir "Conseils(s)"
- 1800 g d'eau
- 200 g de carottes, coupées en morceaux
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- ½ branche de céleri-rave, coupée en morceaux
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 175.2 kJ / 42 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 0.6 g
- Vetten
- 2.8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 190.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crémeux et biscuit citron, coulis de fraise
1h 35min
Sorbet mangue-gingembre, gambas et tuile au sésame
1h 5min
Homard sauce newburg et purée de potiron
1h 15min
Soufflés glacés à la mangue
9 Std.
Pannacotta au melon
2 Std. 15 Min
Tarte aux pacanes au bourbon en croûte de roulés à la cannelle
2h 5min
Poisson sauce gombo
40 Min
Filet de saint-pierre, riz vénéré et jus truffé
50 Min
Baba au rhum
Geen beoordelingen
Soufflé au saumon
1 Std.
Ossau-iraty, beurre aux algues et salade d'herbes
40 Min
Mai - Crémeux meringué griotte violette
30 Min