![Fond brun de viande Fond brun de viande](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/694FD38E-029E-49C2-8E96-0E27A5D29317/Derivates/247ff20f-74f1-489a-99ca-52d609afe4fc.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 - 500 g d'os d'agneau (ou de poulet, ou de veau), voir "Conseils(s)"
- 1800 g d'eau
- 200 g de carottes, coupées en morceaux
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- ½ branche de céleri-rave, coupée en morceaux
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 175.2 kJ / 42 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 0.6 g
- Vetten
- 2.8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 190.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)
50 Min
Sauce Mojo (pour fruits de mer)
10 Min
Carpaccio de bœuf, crudités et émulsion à la mangue
25 Min
Cromesquis aux asperges vertes et petits pois
1 Std.
Sauce béarnaise
40 Min
Boulettes de viande ovnis
1 Std.
Eclairs saumon et pomme verte
2h
Guacamole avocat-banane et tartare de saumon à la coriandre
45min
Soupe asperge citron
55 Min
Carpaccio de veau vitello tonnato
1 Std.
Velouté d'asperge
30 Min
L’œuf cuisson parfaite et ses asperges de Provence - Sebastien Richard
1 Std. 15 Min