Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 - 500 g d'os d'agneau (ou de poulet, ou de veau), voir "Conseils(s)"
- 1800 g d'eau
- 200 g de carottes, coupées en morceaux
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- ½ branche de céleri-rave, coupée en morceaux
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 175.2 kJ / 42 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 0.6 g
- Vetten
- 2.8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 190.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pains torsadés vapeur aux oignons verts
3h
Poisson cuit dans des feuilles de bananier à la Yucatán avec du riz au maïs
Geen beoordelingen
Tarte fine aux groseilles et crème biscuitée
13h 10min
Vermicelles
3h 15 min.
Bouchées aux saint-jacques
25min
Emulsion verte, végétaux en suspension, olive-citron-cacahuètes (Sébastien Richard)
1h
Ravioles sauce au foie gras
40min
Velouté de tomates au séré
25min
Glace à la citronnelle, tuile au wasabi et saumon fumé
5u. 35min
Vinaigrette aux poivrons
5min
Croustillant au chocolat type whoopi pie
1h
Sphère comme une orange sanguine
18 Std.