Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, coupée en morceaux
- 300 g de jus de raisin rouge
- le zeste d'une orange non traitée, finement épluché
- 1 bâton de cannelle (4 cm env.)
- ½ c. à café de cardamome en poudre
- 3 grains de poivre de la Jamaïque (optioneel)
- 150 g de vin rouge
- 300 g de rhum
- Voeding
- per 1 bouteille
- Calorieën
- 3114 kJ / 743 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 87 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème glacée au pain d'épices
24h
Sauce simili Sriracha
168 Std. 30 Min
Menu: Soupe de topinambours, bœuf Wellington avec légumes au four et trifle de pain d'épices
3 godz.
Vin blanc chaud à l'orange et aux épices
15min
Cidre chaud aux épices
20 min
Sangria blanche aux agrumes
10 min
Bricelets
2h 30min
Liqueur de whisky
2h
Kougelhof cerise-pâte d'amande à la vapeur
1h 30min
Moutarde à la figue
1h
Confiture de vin aux épices
12 Std.
Vin chaud alsacien de Noël
40min