![Soupe à la farine torréfiée Soupe à la farine torréfiée](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/61b7234e-b754-4b20-976e-fb80d1d75e3f/Derivates/70611b48-9689-446d-b3fa-8de034dd4469.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g de comté, coupé en cubes
- 155 g de farine de blé T 55
- 1500 g de bouillon de légumes
- 2 branches de céleri, émincées
- du sel
- du poivre moulu
- 4 - 5 tranches de pain de campagne
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1323 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de céleri-rave et de chou-fleur
1 godz.
Poisson sauce gombo
40 min
Velouté haricots blancs, carottes et céleri-rave
35 min
Bouillon d'oignon
55 min
Soupe à l'huile d'olive, à l'ail et aux amandes
5min
Soupe de poireau à l'irlandaise
50min
Soupe de poireaux au thym et au fromage frais
40 min
Soupe d'alpage
40 min
Soupe à l'oignon et au vin jaune
1h 40min
Velouté de tomates
35 min
Velours d'endive à l'orange
35 min
Potage façon minestrone
50min