Compatibele versies
Ravioles végétales de moules, crémeux à l’ail d’Arleux
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g d'oignon, coupé en deux
- 10 g d'huile d'olive
- 20 g de beurre
-
20
g d'ail fumé (voir "Conseil(s)")
of d'ail - 1 - 2 pommes de terre de grosse taille
- 200 g de vin blanc
- 700 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 brin d'estragon frais
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1208.5 kJ / 289.5 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 15.5 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glace au caramel au beurre salé
14h
Sucre au thym
10min
Paccheri farcis ricotta-épinards
50min
Nage de médaillons de plie
Geen beoordelingen
Beignets d'huîtres au thym
35min
Bouchons de mahi mahi
1h 20min
Accras de julienne
45min
Paupiette de sole aux épinards et au lard
1h
Eclairs façon tarte citron
1h 15min
Noix de saint-jacques, champignons à la noisette
1 godz. 30 min
Filet de dinde en croûte sauce forestière
1h 40min
Couronne fruitée
6 Std.