Compatibele versies
Ravioles végétales de moules, crémeux à l’ail d’Arleux
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g d'oignon, coupé en deux
- 10 g d'huile d'olive
- 20 g de beurre
-
20
g d'ail fumé (voir "Conseil(s)")
of d'ail - 1 - 2 pommes de terre de grosse taille
- 200 g de vin blanc
- 700 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 brin d'estragon frais
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1208.5 kJ / 289.5 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 15.5 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce périgourdine
35 Min
Mignardise : macarons rose-gingembre
13u. 30min
Ganache fraise rhubarbe pour macarons
15 Min
Cocktail citron-gingembre et champagne
1 Std. 15 Min
Eclairs aux crevettes et mayonnaise à l'orange
1 Std. 10 Min
Beurres composés
10 Min
Choux chantilly-wasabi au poisson fumé
1 Std. 15 Min
Bonhomme de neige
6 Std. 15 Min
Paris-brest aux fraises
1 Std. 45 Min
Chocolat chaud à la noisette
1 Std. 15 Min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35 Min
Œuf cocotte aux asperges en brioche
4h