Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g de agua
- 750 - 1000 g de batatas con piel bien lavadas
- 70 g de mantequilla (y un poco más para engrasar)
- 200 g de beicon en lonchas en tiras pequeñas
- 300 g de cebolla en cuartos
- 2 pellizco de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de nata líquida
- 2 huevos
- 50 g de harina
- 50 g de almendras crudas sin piel
- 40 g de copos de avena
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2324 kJ / 556 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 47.7 g
- Vetten
- 32.5 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 937.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel de verduras con huevo y queso
30min
Crumble de brócoli, pollo y almendras
35min
Gratinado de brócoli, pera y pasta con queso azul
1h
Quiche de calabacín con jamón york
1h
Empanadillas de calabaza, espinacas y cebolla caramelizada
2h
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30min
Patatas gratinadas al estilo de Saboya (Tartiflette savoyarde)
1h
Quiche de puerro y queso gallego
1h
Pudin de guisantes y zanahorias
1h 20min
Verduras gratinadas con salsa de queso azul
1 godz. 30 min
Flan de guisantes con salsa de queso
40min
Batatas rellenas de atún y espinacas
1h