Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g beterraba crua cortada em dedos grossos
- 150 g abóbora cortada em dedos grossos
- 150 g curgete cortada em dedos grossos
- 150 g feijão-verde redondo fresco
- 1 pé de rosmaninho
- 1 pé de tomilho
- 1 pé de salva fresca
- 1 pé de hortelã
- 1 c. chá de sementes de coentros
- 1 c. chá de cominhos
- 1 c. chá de pimenta preta em grão
- 3 vagens de cardamomo abertas
- Cubos de gelo q.b. p/ arrefecer
- 1000 g água
- 3 c. chá de sal
- 750 g azeite
-
350
g vinagre de xerez
of 350 g vinagre de vinho tinto - 1 limão, só a raspa
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 7265 kJ / 1738 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 189 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Maionese de ketchup
5 min
Bavaroise de beterraba com salmão fumado
Geen beoordelingen
Pão com azeitonas
6h
Pão em vasos
1h 45min
Mostarda de limão
12h
Harissa
40min
Mojito de ananás e hortelã
1h 20 min
Cenoura agridoce
1h
Sangria tequila e acerola
10 min
Chutney de citrinos
1h 30min
Árvore de Natal de profiteroles
1h
Licor de marmelo
744h