Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g beterraba crua cortada em dedos grossos
- 150 g abóbora cortada em dedos grossos
- 150 g curgete cortada em dedos grossos
- 150 g feijão-verde redondo fresco
- 1 pé de rosmaninho
- 1 pé de tomilho
- 1 pé de salva fresca
- 1 pé de hortelã
- 1 c. chá de sementes de coentros
- 1 c. chá de cominhos
- 1 c. chá de pimenta preta em grão
- 3 vagens de cardamomo abertas
- Cubos de gelo q.b. p/ arrefecer
- 1000 g água
- 3 c. chá de sal
- 750 g azeite
-
350
g vinagre de xerez
of 350 g vinagre de vinho tinto - 1 limão, só a raspa
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 7265 kJ / 1738 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 189 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Barras de aveia
55 dk
Gelado de pêssego e amêndoa
10 分钟
Tarte de maçã em massa filo
40min
Sopa de favas mexicana
50 Min
Licor de groselha preta
1 Std. 5 Min
Nan-e barbari (Pão Persa)
1 godz. 45 min
Pão de iogurte
14 Std. 50 Min
Sopa de abacate e bacon
1 Std.
Focaccia com azeitona e alecrim
72h
Biscotti
2h 30min
Doce branco com ameixa
4h
Panacota de cereja
3h 30 min.