Compatibele versies
Tábua de fumados de peixe, pão de azeite e maionese de ervas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pão de azeite
- 160 g água
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 1 c. chá de açúcar
- 400 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 65 g azeite
- 10 g sal
Maionese aromatizada
- 250 g óleo de girassol
- 1 ovo
- 1 c. chá de sumo de limão
- 1 c. chá de gengibre em pó
- 1 c. chá de ervas de Provence
- 1 c. chá de sal
Vinagrete
- 40 g azeite
- 20 g sumo de limão
- 2 pés de cebolinho picado
- 1 pitada de sal
Montagem
-
150 - 200
g peixe-espada fumado
of 150 - 200 g truta fumada - 150 - 200 g salmão fumado
- 150 - 200 g carpaccio de polvo (ver dica)
-
Azeitonas pretas s/ caroço q.b. p/ servir
of Azeitonas verdes s/ caroço - Tomate-cereja q.b. p/ servir
- Alcachofra em óleo, escorrida q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2877 kJ / 688 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 49 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 504 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guacamole com nachos
40min
Bidawi - Cuscuz de borrego e legumes
1h
Arroz de cabidela
50min
Cassata de framboesa, natas e pêssego
7 Std.
Salada de feijão-verde
45min
Massa choux
1h 30min
Pasta de açúcar
10 min
Massa de ovo
20 min
Salada desconstruída
35 Min
Tripas à moda da Régua
2h 30 min
Focaccia com mozarela, tomate e pesto
3h 20min
Creme de pasteleiro
15min