Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g de pâte de miso blanche (shiro miso)
- 40 g de mirin
-
35
g de saké
of 35 g d'eau - 30 g de sucre en poudre
- 1 ½ c. à café d'huile de sésame
- 2 pincées de sel
- 360 g d'aubergines, coupées en rondelles (2 cm), puis en morceaux (3 cm)
- 1600 g d'eau environ, à ajuster si besoin
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé (½ citron)
- 1 c. à soupe de graines de sésame grillées
- 1 ciboule, émincée en biseau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 654 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 670 mg
Alternatieve recepten
Risotto à l'encre de seiche
1hod.
Chili con carne cuisson lente
5 Std. 5 Min
Sous-vide poitrine de bœuf
12h 25min
Sous-vide crevettes décortiquées, de taille moyenne
50min
Figues à la cardamome et glace au yaourt (sous-vide)
1hod. 5min
Rissoler 200 g d'aubergine
30min
Dorer 350 g d'échalotes
Geen beoordelingen
Saumon teriyaki sous-vide
1 godz. 20 min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2h 25min
Curry d'agneau et couscous menthe-concombre
9 godz.
Caramel de base
25 Min
Rissoler 400 g d'aubergines
35 min