Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oignons rouges (150 g env.), coupés en deux
- 220 g de sucre roux non raffiné
- 125 g de vinaigre de vin rouge
- 185 g d'eau
- 4 branches de romarin frais (env.10 cm), effeuillées
- 1 bâton de cannelle
- 10 grains de poivre noir
-
1
feuille de laurier
of 1 feuille de laurier déshydratée - ¼ c. à café de noix de muscade en poudre
- 340 g de canneberges déshydratées
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre noir moulu
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 784.3 kJ / 187.1 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 45.4 g
- Vetten
- 0.6 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petits gâteaux au gingembre
35 min
Biscuits au chocolat et à l'orange sans gluten (métrique)
2 Std.
Chutney de canneberges
1h
Chutney de mangue
1h
Fond de légumes
45min
Glace au tofu et au chocolat
6h 10min
Pesto coriandre, gingembre, coco et cacahuètes
15min
Torta di Pane
1h 20min
'Cobbler' aux pêches et aux prunes
1h
Amaretti à l'abricot
40 min
Farine de champignons
5min
Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive
1h 15min