Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oignons rouges (150 g env.), coupés en deux
- 220 g de sucre roux non raffiné
- 125 g de vinaigre de vin rouge
- 185 g d'eau
- 4 branches de romarin frais (env.10 cm), effeuillées
- 1 bâton de cannelle
- 10 grains de poivre noir
-
1
feuille de laurier
of 1 feuille de laurier déshydratée - ¼ c. à café de noix de muscade en poudre
- 340 g de canneberges déshydratées
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre noir moulu
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 784.3 kJ / 187.1 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 45.4 g
- Vetten
- 0.6 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscuits aux canneberges et aux amandes (métrique)
1h 20 min
Chutney de poires
55min
Fond de légumes
45min
Chutney de canneberges
1h
Tourte au chocolat-moka
4h 30min
Chutney de canneberge au romarin
45min
Bouillon de pelures d'oignon
1h 5min
Pao de Alho (Pita Croustillant) Paul (Métrique)
35min
Crème d'amarante aux cerises et au chanvre
Geen beoordelingen
Pesto persan
10 min
Pain au vin rouge et aux noix
15 godz. 30 min
Lemon curd sans beurre
20 Min