![Chutney canneberge-romarin Chutney canneberge-romarin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E0D35854-B91A-4D45-A903-0CFA5211553C/Derivates/B510BAEF-7DAC-4096-933E-E56D3BB24A9A.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oignons rouges (150 g env.), coupés en deux
- 220 g de sucre roux non raffiné
- 125 g de vinaigre de vin rouge
- 185 g d'eau
- 4 branches de romarin frais (env.10 cm), effeuillées
- 1 bâton de cannelle
- 10 grains de poivre noir
-
1
feuille de laurier
of 1 feuille de laurier déshydratée - ¼ c. à café de noix de muscade en poudre
- 340 g de canneberges déshydratées
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre noir moulu
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 784.3 kJ / 187.1 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 45.4 g
- Vetten
- 0.6 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fond de légumes (végane)
30min
Carrés ananas-coco
45min
Crème d'amarante aux cerises et au chanvre
Nessuna valutazione
Honeycomb (caramel en nid d’abeille)
1h 30min
Fond de volaille
45min
Bouillon parfumé
35min
Pain au vin rouge et aux noix
15h 30min
Sirop de vin
Nessuna valutazione
Avgolemono (soupe grecque œuf-citron)
35min
Lait d’amandes (Métrique)
1h 20min
Gelée de queues de fraise
1 godz.
Salade de brocolis avec poivrons rouges et noix de pin (TM5/6 Metric)
10min