Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de Pecorino Romano, coupé en morceaux
- 30 g de noisettes
- 40 g d'estragon frais
- 40 g de cerfeuil frais
- 1 gousse d'ail
- 150 g d'huile d'olive extra vierge
- ½ c. à café de sel
- Voeding
- per 1 g
- Calorieën
- 22.9 kJ / 5.5 kcal
- Eiwitten
- 0.1 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 0.6 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto au basilic XXL
15min
Caviar d'aubergines
1 Std. 5 Min
Pesto d'algues nori
20 Min
Pesto au basilic
10 Min
Pesto coriandre, gingembre, coco et cacahuètes
15min
Pesto de chou kale, noix et sésame
15min
Pesto classique au basilic
10 Min
Tarama aux œufs de cabillaud
1h 15min
Pesto aux fanes de carotte
10 Min
Caviar d'aubergine "express"
20 Min
Pesto persil-amande
10 Min
Pesto coriandre-cerfeuil
15min