Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de Pecorino Romano, coupé en morceaux
- 30 g de noisettes
- 40 g d'estragon frais
- 40 g de cerfeuil frais
- 1 gousse d'ail
- 150 g d'huile d'olive extra vierge
- ½ c. à café de sel
- Voeding
- per 1 g
- Calorieën
- 22.9 kJ / 5.5 kcal
- Eiwitten
- 0.1 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 0.6 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tatin d'oignons au thym
2 godz.
Houmous noix de cajou, à la moutarde et au miel
1 godz. 10 min
Fenouil à l'orientale
15 Min
Pesto d'algues nori
20 Min
Dahl noir crémeux et chou-fleur rôti
16 Std. 25 Min
Focaccia au brocoli-rave
2 Std. 10 Min
Pesto coriandre-cerfeuil
15 Min
Feuilles de vigne farcies aux riz et fruits secs
13h 20 min
Chutney pomme-oignon-ananas
4 godz.
Naans au chou-fleur épicé, dip à la feta et tahini au thé matcha
1 godz. 20 min
Le beurre clarifié
20 Min
Pistou de fanes de carottes
5 min