Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1850 g d'eau, et de l’eau supplémentaire pour immerger les sachets
- 200 - 250 g de betteraves, cuites, coupées en fines rondelles (2 mm)
- 40 g de jus d'orange
- 10 g de vinaigre de cidre
- 30 g d'huile d'olive
- ¾ c. à café de sel
- 4 médaillons de merlu, d’env. 3 cm d’épaisseur (approx. 100 g chacun) (voir la rubrique «Conseil(s)»)
- ¼ c. à café de poivre, moulu
- 1 c. à soupe de feuilles de thym frais
- 1 c. à café rase d'acide ascorbique
- 100 g de roquette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1664.5 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Salade de haricots verts aux lardons
40 min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45 min
Soupe de légumes
25 Min
Glace au jogourt et à la mangue
Geen beoordelingen
Risotto aux épinards et asperges
40 min
Soupe de potimarron-pomme-poitrine de poulet
40 min
Salade de légumes en verrine
20min
Œufs brouillés épinards fromage de chèvre
25 Min
Blanquette de veau aux bolets
1 Std. 30 Min
Velouté de tomates et de courges
25 Min
Veau à la sauce au thon
13h
Menu: Crème de laitue, bar et pommes de terre en sauce au cresson
30 min