Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g de carne de cerdo ibérico con grasa (secreto, cuello, espalda, etc.) cortada en dados
- 1 cucharadita de granos de pimienta rosa
- ¼ cucharadita de canela molida
- 2 - 3 clavos enteros
- ½ cucharadita de semillas de hinojo
- ½ cucharadita de semillas de cilantro
-
100
g de panceta fresca de cerdo cortada en dados
of 100 g de tocino cortado en dados - 200 g de manteca de cerdo ibérico
- 50 g de brandy
- 1 cucharadita de sal
- 600 g de agua
- Voeding
- per 50 g
- Calorieën
- 898 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 0.2 g
- Vetten
- 20.1 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 138.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Paté de higaditos de pollo
4h 15min
Turrón de chocolate y beicon
1h 20 min
Bruschetta de pollo y rúcula
40 min
Aperitivo de Piamonte
25 min
Paté de campaña en terrina
26h 40min
Cabrito al pimentón de la Vera con salsa de cerezas (Cáceres)
50 Min
Pan frito indio (panipuri)
1 godz.
Bombones de gianduja
1 godz.
Morteruelo
13 godz. 15 min
Cóctel Black Velvet
6h 10min
Bricks de cangrejo
35 min
Cassata siciliana
6h 30min