Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g de carne de cerdo ibérico con grasa (secreto, cuello, espalda, etc.) cortada en dados
- 1 cucharadita de granos de pimienta rosa
- ¼ cucharadita de canela molida
- 2 - 3 clavos enteros
- ½ cucharadita de semillas de hinojo
- ½ cucharadita de semillas de cilantro
-
100
g de panceta fresca de cerdo cortada en dados
of 100 g de tocino cortado en dados - 200 g de manteca de cerdo ibérico
- 50 g de brandy
- 1 cucharadita de sal
- 600 g de agua
- Voeding
- per 50 g
- Calorieën
- 898 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 0.2 g
- Vetten
- 20.1 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 138.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Albóndigas de flamenquín con salmorejo
40 Min
Salsa bearnesa
15 Min
Salsa Blue cheese
5min
Morteruelo
13h 15min
Morucha de Salamanca con setas y crema de boletus
1 Std.
Brochetas de pez espada a la mantequilla negra con cerveza
25 Min
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
3h
Agua de Sevilla
5min
Chocolate & kumquats
40 Min
Crema parmentier al ajo con mejillones a la naranja
30 Min
Paté de campaña en terrina
26 Std. 40 Min
Fritos de cebolla (Bhaji) - India
30 Min