Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fabada
- 100 g de lacón (desalado y cortado en trozos)
- 100 g de tocino entreverado curado asturiano
- 1 - 2 chorizos asturianos (100- 120 g)
- 1 - 2 morcillas asturianas (100- 120 g)
- 160 g de judías blancas secas (fabes asturianas) , previamente puestas a remojo un mínimo de 8 horas
- 1300 - 1400 g de agua
Chips de fabada
- 2 claras de huevo
- 30 g de harina
- 75 g de mantequilla
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1411 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 15.7 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 26.6 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomate frito
25 分钟
Croquetas de carabineros
10sa
Croquetas de pescado con hierbabuena
9 Std.
Salsa de torta del Casar
10min
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
3 Std.
Aliño oriental
5min
Calzone de salchichas rojas frescas y tomates secos
1 Std. 40 Min
Tomates con cebolla marinados
25h
Salsa de tomate
40 Min
Morteruelo
13h 15min
Chipirones, morcilla y manzana
1 Std.
Cheesecake salado con tomates cherry
3u. 40min