Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fabada
- 100 g de lacón (desalado y cortado en trozos)
- 100 g de tocino entreverado curado asturiano
- 1 - 2 chorizos asturianos (100- 120 g)
- 1 - 2 morcillas asturianas (100- 120 g)
- 160 g de judías blancas secas (fabes asturianas) , previamente puestas a remojo un mínimo de 8 horas
- 1300 - 1400 g de agua
Chips de fabada
- 2 claras de huevo
- 30 g de harina
- 75 g de mantequilla
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1411 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 15.7 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 26.6 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9h 15min
Morteruelo
13 Std. 15 Min
Flor de cebolla frita
30 Min
Tortilla guisada en salsa española
1 Std. 10 Min
Rosca de carnaval
2h 10min
Paté de campaña en terrina
26 Std. 40 Min
Minihamburguesas de bonito
3h 40min
Huevos escoceses con salmón (Scotch eggs)
30 Min
Soldaditos de Pavía
1 Std. 10 Min
Patatas rebozadas con mejillones
1 Std. 10 Min
Mejillones rellenos al estilo de Puglia
1 Std. 10 Min
Paté de chorizo
1 Std. 20 Min