Risotto rabarbaro, zenzero e limone
TM5 TM6

Risotto rabarbaro, zenzero e limone

4.3 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di rabarbaro a fette sottili
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 80 g di vino bianco
  • 800 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 20 g di burro
  • 20 g di radice fresca di zenzero, grattugiata
  • 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1803 kJ / 431 kcal
Eiwitten
6 g
Koolhydraten
67.9 g
Vetten
14.6 g
Verzadigd vet
12.5 g
Vezels
1.9 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten