![Risotto rabarbaro, zenzero e limone Risotto rabarbaro, zenzero e limone](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b796089e-242f-4282-a53e-8b7815fd4a14/Derivates/d56a3a87-86d2-4a3a-80b9-b59294f2c032.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di rabarbaro a fette sottili
- 320 g di riso Carnaroli
- 80 g di vino bianco
- 800 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di burro
- 20 g di radice fresca di zenzero, grattugiata
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1803 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 67.9 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta raw alle barbabietole e cioccolato (senza lattosio)
2 Std. 20 Min
Smoothie allo yogurt e papaya
15 menit
Smoothie papaya, curcuma, zenzero e chia
10 menit
Smoothie allo zenzero e agli agrumi
10 menit
Bevanda tropicale al cocco e anacardi (vegan)
10 menit
Gelato di fagioli azuki
11h 10min
Piccole cheesecake al pistacchio e mango
2 godz. 30 min
Virgin Colada
10 menit
Palline energetiche alla banana
15 menit
Pudding al mango
10 menit
Smoothie muesli, fragole e cannella
12 Std. 10 Min
Frappè al lime e basilico
8h 15min